Vegan chocolate chip protein cookies

Smarriga chokladdrömmar - perfekta både efter träning, som till fredagsmyset!

Vegan chocolate chip protein cookiesIngredienser:
(4 stycken)
1 dl Risprotein med vaniljsmak
1 dl glutenfri havre
1 msk kokosflingor
1 stor msk mandelsmör
1/2 tsk Supernature kakaopulver
1  stor medjool dadel
ca. 25 g raw vegan choklad (hackad)
4 msk mandelmjölk

Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Blanda först de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sedan dadel, mandelsmör, mandelmjölk och till sist den hackade chokladen. Blanda tills du får en formbar deg, (tillsätt mer vätska vid behov) och forma sedan till runda kakor med händerna. Placera ut på ett bakplåtspapper och grädda (nästan längst ner i ugnen) i ca. 20-25 minuter.

Garnering: Värm upp chokladen försiktigt i ett vattenbad och ringla över kakorna om du vill göra dem extra festliga.

Nu är det bara att hugga in! Enjoy!

Fri från gluten, mejeriprodukter, raffinerat socker och soja.

Recept och bild: Sassa Asli