Om Supernature - Supernature
Grodd.jpg

Supernature - det bästa från naturen

Supernature ger dig det allra bästa från naturen. Vi tar inga genvägar. Supernature erbjuder kvalitet och produkter som är gjorda med kärlek, eftersom vi tycker att du förtjänar det bästa. Det vi gör är grundligt förankrat i den senaste forskningen om mat och hälsa, för att du ska kunna uppleva känslan av att få ut det bästa av dig själv, varje dag. Supernature är livskvalitet och glädje.

Enkelt, etiskt och sunt!

Supernature grundades i Norge för drygt 15 år sedan. Intresset för superfood/supermat kommer från USA där det växt fram under de senaste 30 åren. Supermat är enkel mat från naturen med hög koncentration av näringsämnen, ofta med lång tradition i folkmedicinen.Supernatures produkter ska vara enkla att få i sig. De kan användas som enstaka kosttillskott i kosten eller utgöra en mer komplett diet. Många produkter kan användas som snacks, i smoothies och i alla möjliga rätter eller bara ätas som de är.

En livsstil

Supernature står för en enkel, etisk och sund väg till bättre hälsa och livskvalitet. Grundarnas filosofi är att sälja en hel livsstil, inte enskilda produkter. Att välja att komplettera sin kost med supermat är en långsiktig process med önskan om en bättre hälsa. Mat, som alger, gräsjuicer och groddar blir för fler och fler en naturlig del av den dagliga kosten. Vi på Supernature vill erbjuda ett fullsortiment av supermatprodukter med målet att alla ska kunna inkludera supermat i sin kost.

Love Your Life!